<noframes id="7tpph">
<var id="7tpph"></var>
<var id="7tpph"><strike id="7tpph"><listing id="7tpph"></listing></strike></var>
<var id="7tpph"><i id="7tpph"></i></var>
<var id="7tpph"><video id="7tpph"></video></var>
<var id="7tpph"></var>
<cite id="7tpph"></cite>
<ins id="7tpph"><span id="7tpph"><menuitem id="7tpph"></menuitem></span></ins>
<cite id="7tpph"></cite>
<cite id="7tpph"><video id="7tpph"></video></cite>
<var id="7tpph"></var>
<cite id="7tpph"></cite>
<ins id="7tpph"></ins>

 

 

About Spo2

作者:山西潔瑞醫療器械股份有限公司 瀏覽:130 發表時間:2019-08-01 14:24:24

I. No Blood Oxygen,No luminescence

   

1.Possible cause:Luminescent pipe was broken                                                      Solution:   contact manufacturer

 

2.Possible cause:The luminous tube side cable short circuit                                  Solution:   contact manufacturer

 

3.Possible cause:Machine-end connection is bad                                                    Solution:   Connect the ends of the machine

 

4.Possible cause:incorrect polarity                                                                          Solution:   contact manufacturer

 

5.Possible cause:The plug is too loose, could not receive the host signal           Solution:   contact manufacturer


II. No Blood Oxygen and wavefor


1.Possible cause:Receiver tube anomalies                                                            Solution:   contact manufacturer to repair

 

2.Possible cause:unstable, luminescence, receiver tube circuit breaker               Solution:   contact manufacturer to repair

 

3.Possible cause:incompatible                                                                              Solution: Choose the right compatible model

 

4.Possible cause:Light-Leaking Seriously                                                            Solution:Re-use according to the instruction manual

 

5.Possible cause:Probe selection error                                                                  Solution: According to the machine instructions to select the correct probe

 

6.Possible cause: testing position there is no alignment LEDs and receiver        Solution:Re-use according to the instruction manual

 

7.Possible cause:Patient Attention is too low try several measurements             Solution:Please go to the hospital for accurate diagnosis

 

8.Possible cause:The fingers are trembling or the patient's body is moving        Solution:Don’t Move


圖片展示
公眾號

 

 

 

圖片展示

首頁      |      關于潔瑞   |    產品中心   |      新聞動態     |    服務中心    |      聯系我們      

國內銷售:

公司地址:山西省太原市高新區長治路303號大生科技701、702室

電       話:0351-7036736 或 18636695252 王經理

傳       真:0351-7036740

電子郵箱:cnsales@sxjerrymed.com

 

Copyright @ VillaGrandis All Rights Reserved  ICP備案號180006020號-3

在線咨詢

您好,請點擊在線客服進行在線溝通!

聯系方式
熱線電話
+86-0351-7036736/737/738
上班時間
周一到周六上午
郵箱
sales@sxjerry.com
掃一掃二維碼
另类重口特殊av无码,白丝班长深夜被啪到娇喘不停,最刺激的交换夫妇中文字幕,青青在线久青草免费观看
<noframes id="7tpph">
<var id="7tpph"></var>
<var id="7tpph"><strike id="7tpph"><listing id="7tpph"></listing></strike></var>
<var id="7tpph"><i id="7tpph"></i></var>
<var id="7tpph"><video id="7tpph"></video></var>
<var id="7tpph"></var>
<cite id="7tpph"></cite>
<ins id="7tpph"><span id="7tpph"><menuitem id="7tpph"></menuitem></span></ins>
<cite id="7tpph"></cite>
<cite id="7tpph"><video id="7tpph"></video></cite>
<var id="7tpph"></var>
<cite id="7tpph"></cite>
<ins id="7tpph"></ins>